Positron 2023: Elektri- ja Energeetikavaldkonna Suursündmus – 22.-23.09 Unibet Arenal!

Positron 2023, suurim elektri- ja energeetikavaldkonna sündmus Eestis leiab aset juba septembris 22.-23.09 Unibet Arenal ning ootab külla kõiki, kes on huvitatud elektri- ja energeetikavaldkonnast ning kellel on soov jätta endast jälg nii ajalukku kui ka tulevikku.

”Rohelisem” ja ”turvalisem” on need kaks märksõna, mis tänapäeval meie mõtteid läbivad, kui me mõtleme tuleviku peale. Selleks, et sinna jõuda, on meil vaja kindlat sihti, plaani ja eelkõige südikust täis noori peale hakkajaid. Eesmärgi saavutamiseks toome me Positroniga Unibet Arena katuse alla kokku valdkonda esindavad ettevõtted ja erialasid õpetavad koolid, et pakkuda noortele inspiratsiooni valikute langetamisel, mis nende tulevikku mõjutavad.

Ürituse raames on võimalik osa võtta erineva raskusastmega töötubadest ning panna oma oskused proovile võistlustel, kus võitja saab ka auhinna. Lisaks kõigele muule saab külastaja kuulata suurel laval debatte ja põnevaid Ted Talk vormingus kõnesid, mis tutvustavad valdkonna uusimaid innovatsioone ja väljavaateid tulevikku. Puudu ei jää ka meelelahutusest, sest koostöös KVARKi ja Eesti Energiakeskusega leiavad aset teadusshowd ning külastaja saab näha ka põnevaid eksponaate.

 

Näeme juba Positronil!

 

Sissepääs on kõigile TASUTA. Tasuta pääsmed saad siit. 

Positroni sotsiaalmeedia kanalid: 

Instagram | Facebook | TikTok